Voor jou

Foto door How Far From Home op Pexels.com


Bezat ik maar een gave om jou van diegene te voorzien waarmee je tot in oneindigheid lang en gelukkig leeft.

Vanochtend moest ik aan je denken, gistermiddag eigenlijk al. Dat wist ik knap te parkeren er waren nog zoveel andere bezigheden die mij bezighielden.

Inmiddels alweer lang geleden ging het minder goed met mij. In die periode waarin ik alleen maar peilloze diepten zag, zei een goede vriendin: ‘Kijk naar wat je wel hebt, tel je zegeningen.’
Een oude, simpele en o zo krachtige wijsheid die werkt. Ik herinner mij dat door te bedenken wat ik dan had, dat inderdaad bijdroeg aan mijn herstel. Alles met kleine stappen.
Jij zit vol levenslust. Je agenda zit tjokvol afspraken, je bent geliefd bij velen.
Toch hoor ik in onze gesprekken jouw hunkering naar een relatie; vastigheid, belevenissen en sores delen en meer dan dat; de behoefte aan liefde, intimiteit en warmte, dat wat ons voedt en voortstuwt.
Hoe leuk al die sociale activiteiten ook zijn, aan het eind van de dag ga je alleen naar huis.
Bezat ik maar een gave om jou van diegene te voorzien waarmee je tot in oneindigheid lang en gelukkig leeft. Zodat ook jij de gelukzaligheid van echte liefde zal ervaren. Geloof me, het is zo mooi als je dat mag meemaken en het wordt nog beter als je beseft hoe bijzonder dat is. Dat is wat ik je gun, omdat jij zo mooi bent.
Mocht je in de tijd dat de liefde nog op zich laat wachten toch eens in een dip raken, dan geef ik graag het advies door van die goede vriendin: tel je zegeningen, het zijn er meer dan je denkt.

Liever (ook voorgaande afleveringen) luisteren?

Door mirjammijmert

Informatie over de auteur kan je vinden op Over Mirjam (mijmert). Volgen? Klik op de knop. Werk in opdracht? Graag! Mail me met jouw vraag op contact@mirjammijmert.com Veel plezier met het lezen van mijn mijmeringen en gedichten. (Op alle publicaties van Mirjam mijmert rust auteursrecht. Kopiëren alleen toegestaan nadat via Mirjam mijmert hiervoor toestemming is verleend).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: