Impressie van een avond uit

Foto: Mariëlle Bloch


Vrienden, treinreis, lachen, verjaardag, smaken, foto’s, avond uit

Eindelijk was het zover, na bijna twee jaar gingen we dan eindelijk weer uit eten. Iedereen was van de partij. En dit zijn de indrukken die ik heb meegenomen.

Samen rijden, auto, parkeergarage, net op tijd, druk, regenachtig, waterplassen, klinkers, schemer, hoge hakken, kroegen, heaters, smalle straatjes, mensen op straat, groepjes, roken, drinken, restaurants, voor het raam, fietsers, door elkaar heen, eten, warm, gezelligheid, gezelschap, vrienden, treinreis, lachen, verjaardag, smaken, foto’s, avond uit, stad, druk, niet meer gewend, intens, dorpskind, verhalen van iedereen, je eigen verhaal, druk hoofd, informatie, verwerken, snelheid, vermoeiend, ad rem, cadeau, uitnodiging.
Covid, andere baan, nieuwe baan, salaris, Utrecht, Amsterdam, verpakking, op de fiets, zon, Ibiza, upgrade, geen upgrade, BMW, bewolkt, vijf dagen, lachen, Alzheimer, rare mails, moeite met spellen, vermoeiend, moe zijn, geen energie, thuiszitten, 35 van de 50, maanden, middernachtsluiting, laatste ronde, laatste drankje, Spaans bier, tonic, niks, meer verhalen, moe, serieus, klinkers, nog drukker, fietspolitie, Dolly Dots, Philharmonie, uitgaanspubliek, beenwarmers, teruglopen, hoge hakken, niet meer gewend, parkeerkaartje kwijt, parkeerkaartje gevonden, 3B, nu wel met de lift, feestje, langzaam uitrijden, Heemstede, over hobbels, over N205, bijna thuis, thuisgebracht, koffie, moeheid, vermoeiend, slapen, boeiend, mooie avond, lieve vrienden, intens, lang geleden, nieuwe ervaring, stilstaan, doorgaan, nieuwe fase,
Stilte.

Liever luisteren?

Door mirjammijmert

Informatie over de auteur kan je vinden op Over Mirjam (mijmert). Volgen? Klik op de knop. Werk in opdracht? Graag! Mail me met jouw vraag op contact@mirjammijmert.com Veel plezier met het lezen van mijn mijmeringen en gedichten. (Op alle publicaties van Mirjam mijmert rust auteursrecht. Kopiëren alleen toegestaan nadat via Mirjam mijmert hiervoor toestemming is verleend).

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: