Over Mirjam (mijmert)

Als dochter van een verhalen vertellende ondernemer die getrouwd was met mijn lieve moeder, ben ik als geboren Amsterdamse opgegroeid in bloemendorp Aalsmeer. Ook ben ik de zus van mijn grote broer en geliefde van mijn liefde. Lezen en schrijven zat altijd  in mijn bloed. Schrijven is mijn manier om iets met een gesprek, een gebeurtenis, een ingeving, woorden, zinnen te doen. Ze vormen in mijn hoofd een verhaal of gedicht. En dat schrijf ik op. 

Schrijven en dichten

Schrijven en dichten is meer dan een hobby. Het is mijn creatieve kant die ik wil delen. Zo divers en verrassend als het leven zelf zijn mijn mijmeringen.

Polderdichter

En, het slaat aan! Door zowel vakjury als het publiek ben ik in 2018 gekozen tot de eerste Polderdichter van de Haarlemmermeer. Een eervol ambt! Met de geschiedenis komt de vooruitgang. Als je weet waaruit iets is ontstaan, dan komt het begrip, zie je de schoonheid ervan. 

Podcast

Mirjam mijmert is ook als uitgesproken leesvoer te luisteren op Spotify en Anchor.

Volgen?

Ben je benieuwd naar nieuw werk van mijn hand en vind je het leuk om op de hoogte te blijven? Klik dan op de knop ‘volgen’. Je bent van harte welkom.

Werk in opdracht

Weet je dat ik ook in opdracht werk? Jouw wensen kan ik vatten in een gedicht of tekst speciaal geschreven voor een geliefde, evenement of je organisatie. Stuur je vraag of opdracht naar contact@mirjammijmert.com

Veel plezier met het lezen van mijn mijmeringen. En graag tot ziens.

Mirjam

(Op alle publicaties van Mirjam mijmert rust auteursrecht. Kopiëren alleen toegestaan nadat via Mirjam mijmert hiervoor toestemming is verleend).

 

%d bloggers liken dit: